Praktikus konyhai segítség, amely meglehetősen megkönnyíti a sütés-főzésünket. Fedőtartó érkezett hozzám az MKproduction jóvoltából.

Brigi, -az http://eztjolkifoztuk.blogspot.hu/– blog tulajdonosa egy általuk kigondolt, majd megvalósított nagyon praktikus kis konyhai fedőtartó egyik prototípusával ajándékozott meg.

Kinézet, csomagolás:

Amikor először kezemben tartottam a dobozt, már akkor egyértelmű volt számomra, hogy hogyan is kell elképzelni ennek a nagyszerű konyhai segítségnek a használatát, hiszen a dobozon található kép ábrázolta annak tartalmát is. Igényesen becsomagolva érkezett, mindennemű sérüléstől mentesen. A kinyitás után kettő dolog is volt, ami kellemes meglepetést okozott. Egyrészt részletes tájékoztatót mellékeltek, amiben felhívják a figyelmünket mindarra, amire a használat során oda kell figyelnünk, valamint a felrakáshoz is megfelelő instrukciókat találunk a leírásban. A másik, amit nagyon értékeltem az az volt, hogy a csomagba mellékelték a felrakáshoz szükséges csavarokat, illetőleg tipliket- meglehetősen megkönnyítve ezzel a dolgunkat.

Első tapasztalatok:

Azt gondolom, hogy az ötlet maga nagyon jó. A legtöbb nő, anyuka, feleség az idejének egy részét biztosan a konyhában tölti. A fedőtartó pedig kellemesebbé teheti számunkra az ott eltöltött időt. Sokszor bajlódtam azzal, hogy sütés-főzés közben hová is tegyem a fedőt. Sokszor landolt a mosogatóban, ahol aztán vizes lett és csak rosszabbá vált a helyzet. Sokszor került a tűzhely olyan részére, ahol épp nem készült semmi, azonban ez sem volt túl szerencsés a lecsapódó pára miatt. A pulttal szintén ez a helyzet. Nagyon jó megoldás, hogy az ember egyszerűen csak fogja, felszereli a falának annak a részére, ami neki a legjobban kézre esik és már használhatja is. Azt gondolom, hogy ez azok számára is nagyon praktikus megoldás lehet, akik a konyhában kicsi munkafelülettel rendelkeznek, ugyanis a tartó nem veszi el a helyet a konyhapultról. A fedőtartó görbülete kiválóan illeszkedik a legtöbb fedőtípushoz, szinte teljes mértékben univerzális. A fedőre lecsapódó párától sem kell tartanunk, mert mindössze annyi történik, hogy megáll a fedőn, mielőtt visszatesszük az ételünkre azelőtt pedig fogjuk, és csak egy egyszerű mozdulattal leöntjük róla a felesleget.  Az első próbált egy carbonara spagetti elkészítése közben végeztem, amikor is a lobogó tésztavízről került a fedő a tartóba és teljes mértékben tette a dolgát, minden gond nélkül.  Ezen felül fontos megemlíteni, hogy kis helyet foglal és mindemellett a kor által megkövetelt design-nek is tökéletesen megfelel. Nem túl feltűnő, nem hivalkodó viszont bármikor ott van a kezünk mellett, amikor csak kell.

Összességében azt gondolom, hogy mindannyiunk dolgát megkönnyítené ennek a fedőtartónak a használata. Örülök, hogy azok között lehetett, akik már rendelkeznek is egy ilyen mintadarabbal mint én. Ez úton is köszönöm!

Mindenképpen próbáljátok ki, ha van rá lehetőségetek és érdeklődjetek Brigitől a további részletekről.

Bővebb infót az http://eztjolkifoztuk.blogspot.hu/és a https://www.facebook.com/mkproduction2014 oldalon találtok.

A tesztterméket a   10516716_739034079488189_7598947208875207038_n biztosította.

A bejegyzés termékkel támogatott tartalom, reklám.

Fanni Fanni

Forrólevegős sütő és aszaló funkció – mindez egy készülékben!

Finom teák, nagyon extra kiszerelésben, tökéletesen aromazáró dobozban.

Menő műzlik, finom zabkásák, ropogós gyömölcsök, különleges mogyoró mixek.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .