Ötlet a csirkebőr, illetőleg a háj felhasználásához.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 40 perc
Összesen: 1 óra
Adag: 1 adag

Hozzávalók:

  • csirkebőr, csirkeháj

Elkészítés:

  • A bőrt felcsíkozzuk/ felkockázzuk, tehát igény szerinti méretűre vágjuk.
  • Egy magasabb falú serpenyőben lassú tűzön elkezdjük sütni. A háj a sütés megkezdését követően rögtön ereszteni fogja magából a zsiradékot, így plusz zsiradék hozzáadására nincs szükség. Folyamatosan kevergetjük.
  • Amikor már látjuk, hogy kezd pirulni, akkor egy pici sóval megpergetjük.
  • Ropogósra sütjük.

Fanni Fanni
megosztás

Gyors és ötletes megoldás, ha abban az esetben is, ha egy nagyobb vendégsereg érkezik hozzánk. Akár sültes tálon is kiválóan mutat vékonyra szeletelve.

Különleges ízvilágot ad a füstölt kolbász és a füstölt szalonna a csirkemellnek.

Ennek a húsnak aztán meg vannak tömve a zsebei.

Hozzászólások
    • Kedves Évi! Örülünk, hogy ízlett!

      Üdvözlettel,
      Otthon ízei

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.