Ötlet a csirkebőr, illetőleg a háj felhasználásához.
Recept megosztás
Oldal kedvelése
Előkészület: 20 percperc
Főzés/Sütés: 40 percperc
Összesen: 1 óraóra
Adag: 1adag
Hozzávalók:
csirkebőr, csirkeháj
só
Elkészítés:
A bőrt felcsíkozzuk/ felkockázzuk, tehát igény szerinti méretűre vágjuk.
Egy magasabb falú serpenyőben lassú tűzön elkezdjük sütni. A háj a sütés megkezdését követően rögtön ereszteni fogja magából a zsiradékot, így plusz zsiradék hozzáadására nincs szükség. Folyamatosan kevergetjük.
Amikor már látjuk, hogy kezd pirulni, akkor egy pici sóval megpergetjük.
Ropogósra sütjük.
Fanni
megosztás
Rólam
“Tíz emberből kilenc szereti a csokoládét. A tizedik hazudik.” (John G. Tullius) Bővebben…
Segített köszönöm! Finom lett, csak türelem kellett hozzá!
Kedves Évi! Örülünk, hogy ízlett!
Üdvözlettel,
Otthon ízei