Ötlet a csirkebőr, illetőleg a háj felhasználásához.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 40 perc
Összesen: 1 óra
Adag: 1 adag

Hozzávalók:

  • csirkebőr, csirkeháj

Elkészítés:

  • A bőrt felcsíkozzuk/ felkockázzuk, tehát igény szerinti méretűre vágjuk.
  • Egy magasabb falú serpenyőben lassú tűzön elkezdjük sütni. A háj a sütés megkezdését követően rögtön ereszteni fogja magából a zsiradékot, így plusz zsiradék hozzáadására nincs szükség. Folyamatosan kevergetjük.
  • Amikor már látjuk, hogy kezd pirulni, akkor egy pici sóval megpergetjük.
  • Ropogósra sütjük.

Fanni Fanni

Nagyon szeretjük a kínai ízvilágú ételeket, azonban kevés helyen lehet hozzájutni olyanhoz, ami igazán finom. Ezért készült most ez a számunkra tökéletes itthoni változat.

A sör átpuhítja a húst, és ropogóssá teszi a külsejét. Szinte zsiradék nélkül készül el a húsunk.

Ropogósra sütött szezonális grillcsirkecomb- az egyik kedvencünk.

Hozzászólások
    • Kedves Évi! Örülünk, hogy ízlett!

      Üdvözlettel,
      Otthon ízei

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .