Instagram

Follow Me!

Egészséges ropogtatni való a délutáni film mellé.

Hozzávalók:

  • csicseriborsó konzerv ( vagy akár száraz formában)
  • 2-3 evőkanál olíva olaj
  • chilipehely
  • ízlés szerint fűszerek

Elkészítés:

A csicseriborsó konzervről leöntjük a levet, vízzel egy tésztaszűrő segítségével alaposan átöblítjük és szárazra töröljük.

Abban az esetben, ha száraz csicseriborsót használunk, nem árt ha már előző nap beáztatjuk annyi vízbe, amennyi bőven ellepi. Másnap le tudjuk dörzsölni a héjukat a tenyerünk segítségével.

Egy tepsit kibélelünk sütőpapírral és a borsót ráterítjük. A 2-3 evőkanál olíva olajat rálocsoljuk és ízlés szerint fűszerezzük. Alaposan összeforgatjuk.

Előmelegített sütőben, 170°-on, körülbelül 30 percig ropogósra  sütjük.

Otthon ízei Otthon ízei

A bacon egy roppanós kabátot ad a gombának, a sajt pedig krémessé, lággyá teszi.

Nem olajos, nem zsíros. Kívül kérges, belül pedig puha és omlós.

Az édesburgonya krémes állaga nagyon jól harmonizál a sajtok összességével és a friss zöldségekkel a tetején.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..