Egyszerű elkészítési módja a halnak. Belül omlós halhús, kívül roppanós bunda.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 10 perc
Összesen: 30 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 4 szelet harcsafilé
  • 2 db tojás
  • 5 - 6 ek. liszt
  • zsemlemorzsa
  • ízlés szerint
  • olaj

Elkészítés:

  • A halat megsózzunk, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
  • Forró olajban kisütjük.
  • Barbecue szósszal és steak burgonyával tálaljuk.

 

Fanni Fanni
megosztás

Rögtönzött tésztaétel készült ma nálunk, de olyan nagy sikere volt, hogy többször is el fogom készíteni.

Rögtönzött, gyors vacsora, gyakorlatilag egy “mivanitthon” étel készült, amit biztosan újra meg fogok csinálni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .