Finom, gyors, egészséges, banános.
A banánt egy tálban, villa segítségével pépesre törjük. Hozzákeverjük a zabpelyhet és az olvasztott vajat.
Jól összekeverjük.
Golyókat formálunk a masszából, amit sütőpapírral bélelt tepsibe helyezünk, majd kilapítjuk az ujjunk, vagy pedig egy kanál segítségével.
A közepükbe apró étcsokoládé kockát nyomunk.
Előmelegített sütőben, 180°-on, körülbelül 20 perc alatt készre sütjük.
Kívül ropog, belül folyik az almás töltelék. Tökéletes kiegészítője lehet egy beszélgetős délutánnak.
Egyszerű, gyors, szinte cukor és liszt mentes csokis sütemény.
Ezzel az egyszerű és gyors recepttel bárki egy finom rétest varázsolhat a konyhába, amely össze sem hasonlítható a bolti réteslappal, és hasonló társaival.