A bacon egy roppanós kabátot ad a gombának, a sajt pedig krémessé, lággyá teszi.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 16 db csiperke gomba
  • 16 szelet bacon
  • 20 - 30 dkg trappista sajt

Elkészítés:

  • A gombákat megtisztítjuk, a tönkjüket kitörjük. A sajtot lereszeljük.
  • A gombafejeket megtömjük reszelt sajttal, majd baconbe tekerjük.
  • Zsiradékkal kikent tepsibe helyezzük és alufóliával lefedjük.
  • Előmelegített sütőben fólia alatt, 170°-on körülbelül 15 percig elősütjük, majd a fólia levétele után jól megpirítjuk.

Fanni Fanni

Vigyázat, gyorsan fogy! Érdemes dupla adaggal indítani!

Friss, üde, fokhagymás, krémes.

Egyszerű és egészséges fogás, ami önálló ételként, vagy akár köretként is kiváló.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .