Egyszerű elkészítési módja a halnak. Belül omlós halhús, kívül roppanós bunda.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 10 perc
Összesen: 30 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 4 szelet harcsafilé
  • 2 db tojás
  • 5 - 6 ek. liszt
  • zsemlemorzsa
  • ízlés szerint
  • olaj

Elkészítés:

  • A halat megsózzunk, majd lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk.
  • Forró olajban kisütjük.
  • Barbecue szósszal és steak burgonyával tálaljuk.

 

Fanni Fanni

Nagyon szeretjük a kínai ízvilágú ételeket, azonban kevés helyen lehet hozzájutni olyanhoz, ami igazán finom. Ezért készült most ez a számunkra tökéletes itthoni változat.

Dédnagymamám közel 100 éves receptje alapján, a családi hagyományokhoz hűen készítjük.

Könnyed halétel, ami spárga szezonban kihagyhatatlan.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .