Ropogósra sütött szezonális grillcsirkecomb- az egyik kedvencünk.

Előkészület: 30 perc
Főzés/Sütés: 30 perc
Összesen: 1 óra
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 8 db felső csirkecomb
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • 2 - 3 gerezd fokhagyma
  • ízlés szerint mustár
  • ízlés szerint grill/csirke fűszerkeverék
  • olíva olaj

Elkészítés:

  • A húsokat kicsontozzuk, a bőrét rajta hagyjuk, megtisztítjuk majd megmossuk.
  • Sóval, ételízesítővel,  borssal, 2-3 gerezd zúzott fokhagymával és körülbelül 1-2 evőkanál mustárral fűszerezzük. 
  • Egy tálba tesszük, ahol olívaolajjal meglocsolva, letakarva hűtőben 2-3 órát pácolódni hagyjuk.
  • Tárcsán vagy grill kocsin, szabadtűzön ropogósra sütjük, szezonális, friss zöldségekkel fogyasztjuk.

Fanni Fanni
megosztás

Ha egy pikáns ragura vágyunk, ami más, mint a megszokott pörkölt, akkor érdemes elkészíteni.

A wellington jegyeit hordozza magában ez a sült camambert, amely amellett, hogy igazán különleges ízvilággal rendelkezik, az állaga is tökéletes.

Fasírt, ahogyan Édesanyám készíti. Ropogós külső, puha belső. Mennyei.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.