A bacon egy roppanós kabátot ad a gombának, a sajt pedig krémessé, lággyá teszi.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 16 db csiperke gomba
  • 16 szelet bacon
  • 20 - 30 dkg trappista sajt

Elkészítés:

  • A gombákat megtisztítjuk, a tönkjüket kitörjük. A sajtot lereszeljük.
  • A gombafejeket megtömjük reszelt sajttal, majd baconbe tekerjük.
  • Zsiradékkal kikent tepsibe helyezzük és alufóliával lefedjük.
  • Előmelegített sütőben fólia alatt, 170°-on körülbelül 15 percig elősütjük, majd a fólia levétele után jól megpirítjuk.

Fanni Fanni

Nagyon kellemes ízvilágot kölcsönöz a medvehagyma és a besamel együttese.

Hagyományos, magyar étel egy csipetnyi chilivel.

Tökéletes, könnyű étel egy meleg nyári estén, akár 2 pohár hideg bor társaságában.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .