Egyszerű és nagyszerű.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 4

Eszközök:

  • Grillserpenyő

Hozzávalók:

  • 8 szelet csirkemell
  • ízlés szerint
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint mustár
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint zúzott fokhagyma
  • 2 ek. olíva olaj

Elkészítés:

  • A  húst előkészítjük. Ha szükséges kifilézzük, szeletekre vágjuk és megmossuk.
  • Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel, zúzott fokhagymával és mustárral.
  • Az olíva olajat a grillserpenyőben felhevítjük, belefektetjük a csirkemell szeleteket és megsütjük.
  • Hozzá kukoricás rizst és rukkolás salátát készítünk.

Fanni Fanni
megosztás

Fasírt, ahogyan Édesanyám készíti. Ropogós külső, puha belső. Mennyei.

Rendkívül laktató, finom étel.

Lágy ízvilágú húsgolyó, amelyhez bármilyen köret kiválóan passzol. Az olajon megfuttatott hagyma, és a tejbe áztatott zsemle nagyon jó ízt adnak a húsgolyónak.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.