A lisztet egy tálba szitáljuk. Hozzáadjuk a sütőport, a sót, majd a szoba-hőmérsékletű vajjal jól összemorzsoljuk. A lisztet a tészta igénye szerint pótolhatjuk. Hozzágyúrjuk a joghurtot is és közepesen lágy tésztát készítünk.
Lisztezett deszkán kinyújtjuk nagyon vékonyra. Körülbelül 2-3 mm. Derelyevágóval tetszés szerinti hosszúságúra és vastagságúra vágjuk.
Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük. A tetejét megkenjük a felvert tojással és durva sóval szórjuk meg.
Előmelegített sütőben, 180°-on, 15-20 perc alatt ropogósra sütjük.
Fanni
megosztás
Rólam
“Tíz emberből kilenc szereti a csokoládét. A tizedik hazudik.” (John G. Tullius) Bővebben…