Mindig dupla adagot kell készítenem, mert hamar elfogy,de szerencsére gyorsan megvan.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 1 db

Hozzávalók:

A tésztához:

  • 15 dkg liszt
  • 2 db közepes méretű tojás
  • 1 tk.
  • 4 ek. tejföl
  • 4 ek. kefír

A feltét:

  • paradicsomszósz/pizzakrém/fokhagymás tejföl
  • 4 szelet sonka
  • 1 db lilahagyma
  • 1 db friss paradicsom
  • 15 dkg trappista sajt
  • 5 - 6 szelet paprikás szalámi
  • pár karika füstölt kolbász

A sütéshez:

  • 2 - 3 ek. olíva olaj

Elkészítés:

  • A lisztet egy tálba szitálom, hozzáadom a tojást, a sót, a 4 evőkanál tejfölt és a 4 evőkanál kefirt. Jól kikeverem.
  • Egy serpenyőben felhevítem az olíva olajat, beleteszem a tésztát. Megkenem a pizza krémmel, ráhalmozom sonkát, hagymát, kolbászt, paradicsomot, paprikás szalámit és vastagon megszóróm sajttal.
  • Fedővel lefedve 15 perc alatt, közepes lángon megsütjük.

Megjegyzés:

Forrón az igazi.

Fanni Fanni

Egy recept, amellyel egészen a Küldd el a recepted című újságig jutottam.

Falatnyi pizzák. Akár snack-ként is megállja a helyét.

A legfinomabb pizza tészta, amit valaha is készítettem.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .