A bolti zsemle közel sincs ilyen finom, mint ez.
Aki ezt a kenyeret kipróbálja soha többet nem akar majd boltit enni. Kellően ropogós külső, lágy belső. Tökéletes.
A sütés főzés szeretete mellett, ami engem leginkább jellemez az az utazások iránti rajongás. Ennek ötvözete bújik most meg ebben az azerbajdzsáni péksütiben.
A legfinomabb sajtos kifli, amit valaha ettünk. Omlós, puha, kívül mégis roppan és iszonyatosan sajtos.
A zsemle recept hozzávalóiban víz szerepel a leírásban viszont ” maradék langyos tejjel jól bedagasztjuk ” . Szerintem elírás történt !
Amúgy isteniek a receptek , kár , hogy kevés van fent !
Kedves Bernadett!
Köszönöm az észrevételt, vízzel dagasztjuk be, javítottam is. Az oldalon a receptek folyamatosan bővülnek, igyekszem naponta új recepteket hozni! A zsemlét pedig érdemes elkészíteni, mert tényleg nagyon finom! 🙂