Ötlet egy könnyed, nyári vacsorához, amely akár vendégvárónak is kiváló.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 0 perc
Összesen: 20 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 4 db 4 db tortilla lap
  • 8 - 12 szelet sonka
  • 2 db tömlős kérmsajt
  • 30 dkg reszelt trappista sajt

Ízlés szerint zöldségek:

  • paradicsom
  • jégsaláta/fejessaláta
  • paprika
  • hagyma
  • uborka

Elkészítés:

  • A tortilla lapot (amit készíthetünk házilag, vagy akár meg is vehetjük) kiterítjük megkenjük a tömlős sajttal, ráfektetjük a sonkát, ráhalmozzuk a zöldségeket, amit egy picit meg is sózhatunk.
  • A sajtot lereszeljük, majd a zöldségek tetejére szórjuk.
  • A tortilla alját felhajtjuk, majd szorosan feltekerjük, végül félbe vágva tálaljuk.
Fanni Fanni

Sajtkrémes bundában sült hús, amely kívül picit roppan, de belül omlós, puha hús lapul.

Könnyen elkészíthető, laktató és nagyon finom fogás, érdemes kipróbálni.

Roppanós zöldségek, krémes szósz, olvadó sajt- ellenállhatatlan ízharmónia.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .