Sajtostallér recept, sajtostallér sütőhöz.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 1 óra
Összesen: 1 óra 20 perc
Adag: 40 db

Hozzávalók:

  • 50 dkg liszt
  • 10 dkg vaj/margarin
  • kb. 5 dkg zsír
  • 10 dkg sajt
  • 1 pohár tejföl
  • 2 db tojás
  • 2 dkg
  • 1 mk szódabikarbóna

Elkészítés:

  • A tészta hozzávalóit összegyúrjuk. Kicsi golyókat formálunk belőle, amit a kezünkkel kilapítunk és belerakjuk a sütőbe. Mindkét oldalát megsütjük.
  • Én ilyen sütőben sütöm:
Fanni Fanni

El Salvador nemzeti étele, amely egy gyorsan elkészülő, kívül roppanós belül puha tészta. A töltelék pedig ízlés szerint variálható.

Gyors, mutatós vendégváró, ha hirtelen kell valamit készítened.

A húsvéti asztal legszebb dísze. Belül puha, foszlós. Kívül szép fényes, vékony kéreggel.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .