Vagdalthúsos melegszendvics - Otthon ízei

Vagdalthúsos melegszendvics

Egy különlegesebb melegszendvics, arra az esetre, ha már unjuk a sonkás-májkrémes változatot.

Hozzávalók 4 főre:

  • 8 szelet kenyér
  • 20-30 dkg trappista sajt
  • 1 nagyobb doboz vagdalthús konzerv
  • 1 májkrém konzerv/ kenőmájas
  • 1 kis fej lilahagyma
  • 1 kis pohár tejföl
  • ízlés szerint piros arany

Elkészítés:

A konzervet egy tálba tesszük és egy villa segítségével jól összetörjük. Hozzáadjuk a májkrémet, a tejfölt és jól kikeverjük. A reszelt sajt egy részét is hozzákeverjük. A lila hagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk és piros arannyal ízlés szerint ízesítjük.

Az elkészült krémet a kenyerekre kenjük, sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és megszórjuk reszelt sajttal.

Előmelegített sütőben 170°-on légkeverésen, vagy grillen megsütjük. Illetve melegszendvics sütőben is elkészíthetjük.

 


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.