Egy egyszerű pirítósból akár a hét legjobb reggelijét készíthetjük el.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 0 perc
Összesen: 20 perc
Adag: 1

Hozzávalók:

  • 2 db toast kenyér
  • 2 db lap cheddar sajt
  • rukkola
  • 1 db paprika
  • 5 - 6 kocka házi füstölésű sertés sonka
  • 1 ek. olíva olaj
  • pici ételízesítő

Elkészítés:

  • A kenyereket egy kenyérpirító segítségével ízlés szerint megpirítjuk.
  • A frissen pirult kenyereket vékonyan megkenjük vajjal, ráfektetjük a lapsajtot. A sonkakockákat egy picit megpirítjuk, és a szendvicsre halmozzuk. Ízlés szerint rukkolával ízesítjük.
  • A paprikát félbevágjuk, kimagozzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, amiben a paprikát jól megsütjük. Egy pici ételízesítővel ízesíthetjük. Miután megpirult a szendvicsre helyezzük.
  • Melegen fogyasztjuk.

Megjegyzés:

Kenyérpirító hiányában a sütő is megfelelő megoldás lehet.

Fanni Fanni
megosztás

Valami melegre, krémesre és sajtosra vágytunk. Reggelire, vacsorára,de akár ebédre is tökéletes választás lehet.

Egy különlegesebb melegszendvics, arra az esetre, ha már unjuk a sonkás-májkrémes változatot.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .