Egy különlegesebb melegszendvics, arra az esetre, ha már unjuk a sonkás-májkrémes változatot.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 8 szelet kenyér
  • 20 - 30 dkg trappsita sajt
  • 1 nagyobb doboz vagdalthús konzerv
  • 1 doboz májkrém konzerv/kenőmájas
  • 1 kis fej lilahagyma
  • 1 kis pohár tejföl
  • ízlés szerint piros arany

Elkészítés:

  • A konzervet egy tálba tesszük és egy villa segítségével jól összetörjük. Hozzáadjuk a májkrémet, a tejfölt és jól kikeverjük. A reszelt sajt egy részét is hozzákeverjük. A lila hagymát apróra vágjuk, hozzáadjuk és piros arannyal ízlés szerint ízesítjük.
  • Az elkészült krémet a kenyerekre kenjük, sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük és megszórjuk reszelt sajttal.
  • Előmelegített sütőben 170°-on légkeverésen, vagy grillen megsütjük. Illetve melegszendvics sütőben is elkészíthetjük.

Fanni Fanni

Valami melegre, krémesre és sajtosra vágytunk. Reggelire, vacsorára,de akár ebédre is tökéletes választás lehet.

Egy egyszerű pirítósból akár a hét legjobb reggelijét készíthetjük el.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .