Egyszerű leves, amely egy pillanat alatt kicsik és nagyok kedvencévé válhat.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 20 perc
Összesen: 40 perc
Adag: 2

Hozzávalók:

A leveshez:

  • 250 g túró
  • 5 dl tejszín
  • 5 dkg cukor
  • 3 csomag vaníliás cukor
  • 0,5 csomag vaníliás pudingpor

Tálaláshoz:

  • 2 db túrórudi

Elkészítés:

  • A 250 gramm túrót villával jól összetörjük és 2 dl tejszínnel jól kikeverjük. Ízlés szerint törjük össze, akár kisebb darabokat is hagyhatunk a levesünkben.
  • Közben 1 dl tejszínt kikeverünk a fél csomag vaníliás pudinggal, amivel majd a levesünket fogjuk besűríteni.
  • A tejszínnel elkevert, összetört túrót feltesszük közepes lángra főni, hozzáadjuk a cukrot és a  vaníliás cukrot.  Amikor forrni kezd behabarjuk a tejszín és vaníliás pudingpor keverékével.
  • Tipp: hűtve fogyasztjuk, tálaláskor karikázzunk bele túró rudit.

Fanni Fanni

Levesbetét, egy kicsit másképp. Ropogós sajt, puha sonka/bacon kockák.

Vitaminbomba a hideg, téli napokra.

A mozzarella és a paradicsom együttese nagyon jól harmonizál, amely megmutatkozik ebben a levesben is.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .