Egyszerű leves, amely egy pillanat alatt kicsik és nagyok kedvencévé válhat.
Recept megosztás
Oldal kedvelése
Előkészület: 20 percperc
Főzés/Sütés: 20 percperc
Összesen: 40 percperc
Adag: 2fő
Hozzávalók:
A leveshez:
250gtúró
5dltejszín
5dkgcukor
3csomagvaníliás cukor
0,5csomagvaníliás pudingpor
Tálaláshoz:
2dbtúrórudi
Elkészítés:
A 250 gramm túrót villával jól összetörjük és 2 dl tejszínnel jól kikeverjük. Ízlés szerint törjük össze, akár kisebb darabokat is hagyhatunk a levesünkben.
Közben 1 dl tejszínt kikeverünk a fél csomag vaníliás pudinggal, amivel majd a levesünket fogjuk besűríteni.
A tejszínnel elkevert, összetört túrót feltesszük közepes lángra főni, hozzáadjuk a cukrot és a vaníliás cukrot. Amikor forrni kezd behabarjuk a tejszín és vaníliás pudingpor keverékével.
Tipp: hűtve fogyasztjuk, tálaláskor karikázzunk bele túró rudit.
Fanni
megosztás
Rólam
“Tíz emberből kilenc szereti a csokoládét. A tizedik hazudik.” (John G. Tullius) Bővebben…