Sosem szerettem igazán a bolti lapból készült rétest. A húzott rétes pedig időigényesnek bizonyult. Mióta megismertem ezt a receptet, csak így készítem!
Anyukám specialitása a sajttorta. Ezek közül az egyik kedvencünk a barackos változat.
Tökéletes választás egy hétvégi reggeli kávé mellé. A kakaós tészta és a mogyoróvaj nagyon jól passzol egymáshoz.
Egy tipikus amerikai desszert, melynek az a különlegessége, hogy 1 db bio citrom mindenestől belekerül a sütibe, érdemes kipróbálni.
KEDves Fanni!
Ki szeretném próbálni a tiroli rétes receptedet, csak 2 kérdés hozzá: búzafinomlisztet használjak? A kis pohár teljföl a boltban kapható kisebb kiszerelésű tejfölt jelenti?
Köszönöm a választ!
Üdvözlettel: Benkó Zoltán
Kedves Zoltán!
Örülök, hogy kipróbálod, nagyon jó döntés, nem fogsz csalódni. 🙂
A tejföl a boltban kapható kis poharas ( ~ 175 g) tejföl, a liszt pedig sima búzafinomliszt ( BL55)
Remélem ízleni fog,
Fanni