Könyves előfizetés nassolóknak

Ebben a beszámolóban elsősorban azokhoz szólnék, akik imádnak olvasni, szeretik mindezt a lehető legnagyobb kényelemben tenni esetleg úgy, hogy közben valami rágni való is van a közelben.

A Booksy Box-nak köszönhetően most ezt egyszerűen meg is tehetjük.

A szlogenjüket tekintve talán egyből meg is értitek, hogy valójában miről is van szó, ami pedig így szól: „Könyves előfizetés nassolóknak”

Amikor először olvastam róluk, már akkor tetszett a dolog. Igazából annyi történik, hogy előfizetés esetén minden hónapban érkezik hozzánk egy könyv. Lehet olyan, amit mi választunk magunknak az előre megadott 5 lehetőség közül, de dönthetünk akár úgy is, hogy a sorsra, illetőleg a Booksy Box-ra bízzuk azt, hogy melyik kerüljön majd hozzánk, így teljes lesz a meglepetés. Fontos megemlíteni, hogy az 5 db könyv meghatározására nagy hangsúlyt fektetnek, így tulajdonképp abban az esetben is jól fogunk járni, ha meglepetésként kapjuk kézhez a csomagot.

Ez a csomag a döntésünk szerint többféleképp is összeállhat. Dönthetünk úgy, hogy csak a könyvet szeretnénk, azonban amennyiben teljes kényeztetés a cél, abban az esetben kettő féle nassonlivaló közül is választhatunk, így akár a könyvünk mellé egészséges finomságokat is fogyaszthatunk, a másik esetben pedig finom édességek lapulnak majd a dobozban.

Hozzám egy egészségtudatos box érkezett, egy általam választott klassz kis könyvvel, amit a képen is láthattok. A könyv a leírás alapján nagyon megtetszett, bár őszintén bevallva még nem volt időm beleolvasni, így bővebb infóm nincs róla, de nagyon ígéretesnek tűnik. A nassolni valók is teljesen rendben voltak, szóval pont úgy nézett ki ez a kis dobozka, mint ahogyan elképzeltem.

Itt ragadnám meg az alkalmat, hogy leírjam, hogy mennyire menő is ez a kis doboz. Már első ránézésre abszolút minőségérzetet kelt, normálisan, igényesen érkezett. Sőt, ami manapság igen ritka: logózott, saját kis dobozban, amin a következő idézet szerepelt: „Mert olvasni olyan, mint nyitott szemmel álmodni”. Szóval ez így ebben a formában nekem nagyon tetszett.
(Külön kedves gesztus, hogy egy egyedi könyvjelzőt is kaptam.)

A boxok egyébként a rendelést követő hónap első hetében kerülnek postázásra, szóval a hónap elején már kézhez is kapjuk a havi kikapcsolódás-adagot.

Ami szimpatikus, hogy előfizetés esetén van lehetőség a lemondás mellett szüneteltetésre is, ha esetleg úgy adódik, hogy nem végeztünk az előző havi könyvünkkel, vagy bármi ilyesmi.

Ezen felül egyébként van lehetőség egyszeri box vásárlására is, sőt, ha nem vagyunk biztosak a döntésünkben, akkor pedig az ajándékkártya lehetősége is rendelkezésünkre áll.

Összességében nekem tényleg tetszett, igényes, ötletes, minden rendben van vele.

Bővebb infóért látogassatok el a Facebook oldalukra vagy a weboldalukra.

A bejegyzés termékkel támogatott tartalom, reklám.

 

 

Fanni Fanni

150 éves cseh hagyomány, kézműves eljárás, gondos gyümölcsválogatás. Frissítő íz, megnyerő kiszerelés, gyümölcskoncentrátum- Frupka sült tea termékek érkeztek hozzám.

Kíváló lekvárok, szörpök, amelyek gondossággal, odafigyeléssel, és magas minőség szem előtt tartásával készülnek.

Nagyon menő chiliszószokat kóstoltam.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .