Nálam jelenleg airfryerben készült 180fokon, körülbelül 15 percig.
Miután megsültek a padlizsánok hagyjuk őket kihűlni.
Ha megfelelőlen kihűltek, akkor a belsejüket egy kanállal kiszedjük, majd egy magasfalú tálba tesszük.
Hozzáadjuk az ízlés szerinti sót, borsot, apróra vágott fokhagymát, majonézt és egy botmixer segítségével alaposan pürésítjük.
Hűtőben tároljuk, pirítóssal fogyasztjuk.
Megjegyzés:
Házimajonéz recept itt található.A padlizsánok elkészítéséhez airfryert (jelen esetben Cosori Steelt) használtam. Ami nagyban megkönnyítette a folyamatot. A bejegyzés termékkel támogatott tartalom, reklám.
Fanni
megosztás
Rólam
“Tíz emberből kilenc szereti a csokoládét. A tizedik hazudik.” (John G. Tullius) Bővebben…