Sosem szerettem igazán a bolti lapból készült rétest. A húzott rétes pedig időigényesnek bizonyult. Mióta megismertem ezt a receptet, csak így készítem!
Kellemesen érződik a banán különleges, édes íze, amellett, hogy bársonyos, nem túl tolakodó.
Sokáig kikísérleteztem a túrógombóc receptjével. Néha túl lágy lett, néha pedig az ellenkezője. Ez a mostani recept tökéltes mind állagra, mind pedig ízre.
Finom, puha csiga egy meglehetősen krémes öntettel.
KEDves Fanni!
Ki szeretném próbálni a tiroli rétes receptedet, csak 2 kérdés hozzá: búzafinomlisztet használjak? A kis pohár teljföl a boltban kapható kisebb kiszerelésű tejfölt jelenti?
Köszönöm a választ!
Üdvözlettel: Benkó Zoltán
Kedves Zoltán!
Örülök, hogy kipróbálod, nagyon jó döntés, nem fogsz csalódni. 🙂
A tejföl a boltban kapható kis poharas ( ~ 175 g) tejföl, a liszt pedig sima búzafinomliszt ( BL55)
Remélem ízleni fog,
Fanni