Zenei programok a fesztiválon.

2024. augusztus 22-24 között számtalan magyar neves előadó fordul meg Zamárdiban.

A 3 napos fesztivál első, csütörtöki napja már rögtön nagy nevekkel indít, akik nélkül szinte el sem tudnánk képzelni a fesztiválozást. A MOL Nagyszínpadon ByeAlex és a Slepp, Krúbi majd a Halott Pénz követik egymást, míg a Petőfi Nagyszínpadon Manuel, Follow the Flow, Beton.Hofi nyújta a szórakozást számunkra. Ezen kívül ne feledkezzünk meg a Dreher 4.0 színpadról sem, ahol az AWS-t követően a Bohemian Betyars lép színpadra.

második napon szintén számos ismerős  magyar névvel találkozhatunk, igazán erős a felhozatal. Köztük Majka, Bagossy Brothers Company, Wellhello, Margaret Island, Hipercarma, Carson Coma.., külföldiek közül pedig az angol származású Elderbrook nevére bukkanhatunk a programtáblában.

Miután kibuliztunk magunkat az előző napok sűrű programjában, a szombati, záró nap is tartogat meglepetéseket. Hogy csak néhány nevet említsünk: Azahriah, Dzsúdló, Valmar, Blahaluisiana, Planton Karataev

A sokrétű programlehetőségnek köszönhetően, széles réteget szólít meg a fesztivál.

Találkozzunk Zamárdiban a STRANDON!

Bővebb infó, jegyek, programok:

https://strandfesztival.com/hu/

A bejegyzés ajánló, reklám.

Fanni Fanni

Nemsokára rajtol az idei Strand Fesztivál!

Idén is igazán különleges a X. fesztivál felhozatala.

Hamarosan ismerős dallamok csendülnek fel a Velencei-tó partján, Sukoróban.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .