Könnyen használható, mellékíz nélküli édesítőszer, amely ből 0,07 g 1 evőkanál cukornak felel meg!

Nemrégiben volt lehetőségem kipróbálni a Yummy Sweet Red édesítőszert, és az ezzel kapcsolatos észrevételeimről, tapasztalataimról olvashattok az alábbiakban.

Kíváncsian vártam, hogy megérkezzen és kipróbálhassam a terméket, ugyanis a leírása alapján igencsak felkeltette az érdeklődésemet. Az egyik dolog, ami megfogott a bemutatása alapján az az volt, hogy nincs mellék íze. Azt gondolom, hogy egy édesítősszerrel szemben az egyik legfontosabb elvárásunk, hogy ne legyen ízélmény romboló, és attól, hogy nem cukrot használunk, még ugyan olyan finom, kellemes ízeket kapjunk.

A másik dolog pedig, ami szintén kíváncsivá tett, hogy nagyon-nagyon kevés kell belőle. A dobozban található egy adagolókanál (ami

t a képen is láthattok), amit, ha színig töltünk (csapott), akkor az 1 evőkanál cukornak felel meg.

Csomagolás:

A csomagolás teljesen igényes, pontos leírást tartalmaz a hátulja, és mindezt egy jól záródó

dobozba sikerült kivitelezni.  Ami valóban nagy segítség, az a benne lévő adagolókanál, amivel teljesen pontosan tudjuk használni az édesítőszert. Abszolút nem okoz gondot a használata, nem tudjuk túl édesre, készíteni a dolgainkat.

Ízvilág:

Az elmúlt néhány nap alatt volt lehetőségem kipróbálni több ételhez, italhoz is. Mind egytől-egyig nagyon rendben voltak. Semmi mellékízt nem tapasztaltam. Próbáltam kávéhoz, limonádéba, de került belőle az épp készülőfélben levő körte dzsembe és egy almáspitébe is. Szépen, egyenletesen oldódik, és ha figyelünk az adagolására, akkor szinte teljesen úgy funkcionál, mint a cukor.

A képen látható doboz egyébként 25 kg cukor kiváltására alkalmas, ami, ha belegondolunk nem kis mennyiség!

Plusz jó dolog, hogy ízgaranciát vállalnak a termékre, szóval, ha vásároltatok belőle, és nem vagytok elégedett a termékkel, -gondolnak itt arra, hogy a leírás alapján nem ilyenre számítottatok-, akkor visszavásárolják a terméket felbontás után is.

Összességében egyébként nekem teljesen rendben volt, nem tapasztaltam ez alatt a néhány nap alatt semmilyen negatív dolgot a termékkel kapcsolatban. Valóban nincs plusz íz, könnyű a használata, és teszi mindezt úgy, hogy közben , 0 kalória, 0 cukor, 0 glikémiás index.

Bővebb infót a weboldalukon, illetőleg a Facebook oldalukon találhattok.

A bejegyzés termékkel támogatott tartalom, reklám.

Fanni Fanni

Kóstoltad már? Szerinted melyik 3 egzotikus gyümölcs rejtőzik a dobozban?

Hiányzik belőle valami? Vagy csak különlegesebbé tennéd? Szereted a csípőset? Akkor muszáj megismerned a Chili Hungaria Manufaktúra termékeit.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .