Tökéletes brunch helyszín a nyugis hétvégékhez? Nicaragua Cafe!

Már azóta nyomon követjük a László family életét, mióta tudomásunkra jutott, hogy  Nicaraguában és környékén lakókocsis felfedezést tartanak. Így külön öröm volt számunkra, mikor kiderült, hogy a „felfedezőtúra” ihlette vendéglátóegység megnyitott Budapesten. Rögtön fel is került a bakancslistánkra, hogy ide muszáj ellátogatnunk.

Nemrégiben elérkezett a hétvége, amikor végre volt szerencsénk egy nagyon kellemes szombati reggelit eltölteni a Nicaragua Cafe Brunch-ban.

Már a megérkezésünkkor kedves fogadtatásban részesültünk, a felszolgálóhölgy készségesen segített kiválasztani egy számunkra is szimpatikus asztalt. (Egyébként kívül és belül is vannak asztalok.)
Mi leginkább a kávékínálat miatt érkeztünk, ugyanis a kávébabok egyenesen Nicaraguából érkeznek, amit utána itt, Magyaror

szágon pörkölnek meg. A mi ízlésünkhöz nagyon közel áll, sőt, majdhogynem 100%-ban tükörzi, mivel a világos pörkölésű kávék dominálnak, de a sötét pörkölés kedvelői is találnak kedvükre való opciót. A mi választásunk cappuccino-ra esett, amivel nagyon jól döntöttünk. Kellemesen krémes, lágy hab, dekoratív minta, virágos (világos) kávéjegyek domináltak, ami számunkra tökéletes.

Természtesen nem maradhatott el a reggeli kipróbálása sem. Mindketten nicaraguai burrito-t választottunk, ami a következőkből állt: gallo pinto, bacon, guacamole, saláta sajt. Nagyon finom volt, ízletes, friss alapanyagokból, igényesen elkészítve, ráadá

sul igazán nagy, laktató adag volt, szóval minden szempontból tökéletes.

Maga a hely design-ja is igazi nicaraguai hangulatot idéz, a beredezés, a színek, a zene, minden! Ja, és néhány képet is találhatunk a falon, ami a László family utazása során készült, így igazán hangulatos, családi hely lett.
Összességében mindennel nagyon elégedettek voltunk, tuti, hogy máskor is meglátogatjuk majd egy finom kávé-reggeli párosra!

Facebook oldalhttps://www.facebook.com/nicaraguacafebrunch
Cím: Budapest, Bartók Béla út 21.

Értékelés

Értékelés
5 5 0 1
Minden nagyon szimpatikus, korrekt és finom volt! Máskor is megyünk! 🙂
Minden nagyon szimpatikus, korrekt és finom volt! Máskor is megyünk! 🙂
5,0 rating
5/5
Maximális
  • Ételek
    5,0 rating
    5/5 Amazing
  • Hangulat
    5,0 rating
    5/5 Amazing
  • Kiszolgálás
    5,0 rating
    5/5 Amazing
Fanni Fanni
megosztás

Új kedvenc mexikói éttermet találtunk?

Autentikus környezet, kedves kiszolgálás, friss és nagyon finom ételek.

Az északi part legjobb burgerezőjében jártunk?!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .