Ha igazán finom kézműves csokira vagytok, akkor egyértelmű befutó!

“Tíz emberből kilenc szereti a csokoládét. A tizedik hazudik.” (John G. Tullius)

Azt gondolom, hogy ehhez a cikkhez tökéletesen passzol a fenti idézet, én pedig a 9 ember közé tartozom. Remélem, hogy Ti is, így kíváncsisággal fogjátok olvasni az alábbi beszámolómat, amely a Harlequin Chocolates finomságaival kapcsolatos.

A Harlequin Chocolates egy kézműves csokoládé műhely telis-tele igen különleges ízvilágú bonbonokkal, táblás csokoládékkal. Széles választékának köszönhetően mindenki megtalálja azt, ami számára legszimpatikusabb, ugyanis akár vegán, akár cukormentes verziót is tudtok náluk vásárolni.

Hozzám a táblás csokik közül 3 különböző ízvilágú is érkezett, és ezen felül volt lehetőségem megkóstolni a bonbonokat is, amelyek mindig nagyon szépek és finomak voltak.

A csomagolását tekintve nagyon igényesen érkezett. Volt a dobozban névjegykártya, kedves „Sok szeretettel” üzenet (ezt különösen értékeltem), valamint tájékoztató a bonbonokról, és azok ízeiről. Egyébként teljes mértékben sérülésmentesen, épségben került hozzám. Szóval teljesen rendben volt. 😊

Nézzük őket sorban:

„Abesszín Banán” madagaszkári étcsokoládé banánnal &kakaóbab törettel

Ez egy igazi gyümölcsös ízvilágú, 67,4 %-os étcsokoládé tábláról van szó, amelynek különlegessége a roppanós banán és a kakaóbabtöret együttes harmóniája.
Valóban nagyon jól passzolt a banán a csokoládéhoz, különleges élményt adott.

„Senor Caramelo” sós karamellás tejcsokoládé tábla karamellizált mogyoróval:

Be kell vallanom, hogy a három csoki közül ez volt a kedvencem. Alapvetően nagy szeretem a sós karamellás ízvilágot, amit tökéletesen kiegészített a karamellizált mogyoró, ami a csokinak egyébként a „roppanós” jegyét is adta.

„Adagio M” mogyorós tejcsokoládé szimfónia

A kibontás után egyből felbukkantak a szép nagy mogyoró szemek, amik kellő mennyiségben voltak jelen a csokiban. A mogyorós csoki nálam az a kategória, ami szinte bármikor jöhet, és a legtöbb esetben nem okoz csalódást.

Az Adagio M egyébként ennél jóval többet nyújtott, nemhogy csalódást nem okozott, de egyenesen a legfinomabb mogyorós csoki, amit valaha kóstoltam.

Egyébként mindhárom csokoládéra elmondható, hogy különleges, újrahasznosított csomagolással rendelkezni, mind más-más designnal, ami nekem különösen tetszett.

Bonbon válogatás:

Néhány napig csak nézegettem őket, mert annyira szépek voltak, hogy igazából sajnáltam megkóstolni. Pár nap bűvölet után azonban őket is sorra vettem.

Annyi elöljáróban elmondható, hogy valóban olyan finomak, mint amilyen szépek.

Az összes közül e kedvencem az Earl Grey volt. Azt hiszem nálam csoki terén úgy minden tekintetben jelenleg első helyen áll. Tényleg nagyon finom. Igazán különleges volt a Gül Baba a maga rózsás-pisztáciás ízvilágával, a Selymes Karácsonyi Mogyorós Praliné (ami egyébként vegán), az csípős rajongóknak igazi csemege a Gourmet Betyár, ami egy trópusi-chilis bonbon is.

Mind a csokik mind a bonbonok egytől egyig nagy precizitással, odaadással és szakértelemmel készülnek, amelyet a finom, harmonikus ízvilág mellett hűen tükröz az igényes, kívánatos kinézet, amelyet igazán különleges csomagolásban kapunk készhez.

Ha Ti is megkóstolnátok őket, akkor bővebb infót találtok a Harlequin weboldalán vagy a Facebook oldalán is.

A bejegyzés termékkel támogatott tartalom, reklám.

Fanni Fanni
megosztás

Különleges kávék, minőségi alapanyagokból, nagy gondossággal készítve.

Meggyborból készült különlegesség, amit mindenképp meg kell kóstolnod!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .