Környezetbarát opció a PET palackok kiváltására, amely amellett, hogy felelősségteljes választás, kifejezetten menő, praktikus és újrahasznosítható is.

A Drinki jóvoltából került hozzám ez a nagyszerű kulacs, ami annyira megtetszett az elmúlt 1 hetes használat során, hogy nem csak a házon kívül eltöltött időszakban, hanem házon belül is előszeretettel használom.

A Drinki tulajdonképp egy környezetbarát opció a PET palackok kiváltására, amely amellett, hogy felelősségteljes választás, kifejezetten menő, praktikus és újrahasznosítható is, hiszen maga a palack egy teljesen élelmiszerbarát fémötvözetből készült, a kupak pedig BPA mentes.

Bővebben a kulacsról:

Kialakítását tekintve kényelmes, könnyű tartani és a „bordázásnak” köszönhetően valóban jól passzol a kezembe, így a korábbi kulacsos negatív tapasztalataimmal szemben a Drinki esetében abszolút nem okoz gondot használni.

A legtöbb kulaccsal szemben, – természetesen amellett, hogy azért jól nézzen ki- a legfőbb elvárásom a tökéletes záródás. Sajnos nagyon sokszor futottam már bele abba a hibába, hogy megvettem akár egy minőségibb terméket is, és sajnos itthon, használat közben derült ki az, hogy szivárog, ereszt. Azt gondolom, hogy nem vagyok ezzel a problémával egyedül, és ez egy frissen megvásárolt példány esetében hatalmas csalódás tud lenni. A Drinki viszont ennek az elvárásnak is 100%-ban megfelel. Jól záródó, könnyen tekerhető kupakkal látták el, ami biztosítja azt, hogy esetleges módon egy táskába való kerülés esetén biztonsággal, aggodalom nélkül mehetünk, és tehetjük a dolgunkat, hiszen a kulacsunk biztosan nem fog folyni, ereszteni.

Maga a design nagyon-nagyon rendben van.  A logó elegáns megoldással került rá a kulacs falára. Szolid, nem hivalkodó, ugyanakkor csendben teszi a dolgát, és mégis sugárzik belőle a minőség. Színeket tekintve pedig nagyon menő, 6 különböző verzióból is tudtok választani.

A Drinkit strapabíróra tervezték, erős, praktikus kialakítású. Valamint a súlya is rendben van, kevesebb, mint 300 grammot nyom, így nem húzza le a táskánkat, adott esetben a vállunkat, hátunkat a felesleges súly.

Hatalmas pozitívum, hogy a palack duplafalú kialakításának köszönhetően akár 24 órán keresztül is képes megtartani a hideg vagy meleg italok hőmérsékletét.

+ Jó dolog:

Mivel a Drinki küldetése a Föld megmentése, így vállalják, hogy minden egyes leadott rendelés után elültetnek egy fát a Föld valamely pontján.

A kulacsokat egyébként felesleges műanyag nélküli elegáns papír csomagolásban küldik, méghozzá ingyenes szállítással.

Összességében nekem nagyon tetszik, biztosan ezen túl is ezt fogom használni, és ebből kifolyólag természetesen igyekszem magam is csökkenteni a felesleges PET palackok megvásárlását.

Bővebb információt a Drinki weboldalán, vagy a Facebook oldalukon olvashattok.

A bejegyzés termékkel támogatott tartalom, reklám.

 

 

 

 

Fanni Fanni

Azt hiszem, az egyik legjobb konyhai kisgép került hozzám a vákuumozó érkezésével. Csoda dolgokat lehet vele művelni a konyhában.

Nagyon fontos, hogy ebben a melegben gondoskodjunk a megfelelő folyadék bevitelről.

Praktikus konyhai segítség, amely meglehetősen megkönnyíti a sütés-főzésünket. Fedőtartó érkezett hozzám az MKproduction jóvoltából.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .