Ötven séf, ötven személyes története.

Ötven séf, ötven személyes története.

A május 21-24. között, a Millenáris Parkban megrendezésre kerülő Electrolux Gourmet Fesztivál központi témája az ÖRÖKSÉG lesz.

A négy nap alatt, a hazai gasztonómia színe-java mutatkozik meg, a korábbinál nagyobb területen, ahol a már megszokott minőség mellett, különleges, számunkra új kreációkkal, fogásokkal ismerkedhetünk meg.

A nagyságrendileg 120 kiállító között cukrászdák, borászatok, éttermek, street food helyek is megmutatkoznak, mind fővárosi, mind pedig vidéki viszonylatban.

Sokak által igen kedvelt eseményen a korábbi években étel- és ital- alapanyag tematikára építettek, azonban az idei évben csupán egy kulcsszót, mégpedig az ÖRÖKSÉGET határozták meg a szervezők a fesztivál központi témájává.

Gyakorlatilag ettől a vezérelvtől azt várhatjuk, hogy amellett, hogy a vendéglátósok, kiállítók bemutatják a gasztronómiával kapcsolatos tudásukat, egyfajta személyes vonatkozást is kölcsönöz az ételeknek. Tulajdonképp ez egy meglehetősen nagyfokú szabadság, amelyet egy-egy résztvevő saját meglátása, hagyománya, visszatekintése alapján tölthet majd meg tartalommal.

A fesztivál ez alatt a 9 év alatt meglehetősen nagy utat járt be, azonban töretlen népszerűségének köszönhetően immáron a 10. évfordulóját ünnepelheti.

A rendezvényre az ország minden tájáról várják a látogatókat, mindenkit, aki érdeklődik a gasztronómia legjava iránt, és szeretne egy kellemes délutánt eltölteni a Parkban finom ételek társaságában.

Bővebb infórmációt ide kattintva olvashattok.

Fanni Fanni

Kezdetét vette az év legmenőbb gasztrofesztiválja.

2019. október 12-13 között került megrendezésre a VII. Magyar Sajtmustra, melynek méltó helyszínéül szolgált a Budafokon található Törley Pezsgőmanufaktúra, illetőleg annak 100 éves falai.

Kezdetét vette a 29. Művészetek Völgye Fesztivál.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .