Üvegtészta pirított zöldségekkel - Otthon ízei

Üvegtészta pirított zöldségekkel

Falatnyi Kína- egy szürke hétköznap színfoltja.

Hozzávalók:

  • 1 csomag üvegtészta (100 g)
  • 30-40 dkg csirkemell
  • 1 db cukkini
  • 2 nagyobb fej hagyma
  • 2 nagyobb szál répa
  • 5-6 db gomba
  • ízlés szerint méz
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint Jack Daniel’s barbecue szósz
  • ízlés szerint szójaszósz
  • ízlés szerint wok fűszerkeverék
  • 5-10 dkg reszelt sajt (trappista, füstölt vegyesen)
  • 2-3 evőkanál olíva olaj

Elkészítés:

A csirkemellet kifilézzük és igény szerinti vékony, apróbb szeletekre vágjuk. A zöldségeket megtisztítjuk és felcsíkozzuk. Az olíva olajat felhevítjük, majd rátesszük a húst és a zöldségeket.

Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel, mézzel, barbecue szósszal, szójaszósszal és tetszés szerinti wok fűszerkeverékkel. Jól összesütjük.

Az üveg tésztát a rajta szereplő utasítás szerint 5-6 percre forró vízbe áztatjuk, majd leszűrjük és a zöldséges húshoz adjuk.

Jól összeforgatjuk és reszelt sajtot olvasztunk rá.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.