Túró rudi krémleves - Otthon ízei

Túró rudi krémleves

Egyszerű leves, amely egy pillanat alatt kicsik és nagyok kedvencévé válhat.

Hozzávalók 2 főre:

A leveshez:
  • 250 g túró
  • 5 dl tejszín
  • 5 dkg cukor
  • 3 csomag vaníliás cukor
  • 0,5 csomag vaníliás pudingpor
Feltét:
  • 2 db túró rudi

Elkészítés:

A 250 gramm túrót villával jól összetörjük és 2 dl tejszínnel jól kikeverjük. Ízlés szerint törjük össze, akár kisebb darabokat is hagyhatunk a levesünkben.

Közben 1 dl tejszínt kikeverünk a fél csomag vaníliás pudinggal, amivel majd a levesünket fogjuk besűríteni.

A tejszínnel elkevert, összetört túrót feltesszük közepes lángra főni, hozzáadjuk a cukrot és a  vaníliás cukrot.  Amikor forrni kezd behabarjuk a tejszín és vaníliás pudingpor keverékével.

Tipp: hűtve fogyasztjuk, tálaláskor karikázzunk bele túró rudit.


Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.