Instagram

Follow Me!

Hozzávalók:

  • 4 púpos evőkanál tejföl
  • 1 púpos evőkanál majonéz
  • 1 teáskanál mustár
  • pár csepp friss citromlé
  • ízlés szerint cukor (1 púpozott teáskanál kb.)
  • 1 csipet só
  • fehérbors (opcionális)

Elkészítés:

A mustárt, a majonézt és a tejfölt egy tálban jól kikeverjük. Cukorral és sóval ízlés szerint ízesítjük.

Tipp: feldobhatjuk egy pici fehérbors hozzáadásával.

Végül pedig hozzácsepegtetjük a pár csepp citromlevet és jól kikeverjük.

Otthon ízei Otthon ízei

Egy könnyed, lágy mártás, amely kiválóan passzol a legtöbb húshoz, illetve zöldséghez.

Pirítóssal, nagyon hagymásan, tökéletes.

Elsősorban leveshúshoz szoktuk fogyasztani.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..