Instagram

Follow Me!

Hozzávalók:

  • 6 db domolykó (méret függő a darabszám)
  • 5-6 gerezd zúzott fokhagyma
  • olaj
  • 8 evőkanál liszt
  • 3 púpos evőkanál őrölt piros paprika

Elkészítés:

A halat alaposan megtisztítjuk, megmossuk és jól beirdaljuk, hogy minél jobban átsüljön. Sóval, zúzott fokhagymával ízlés szerint ízesítjük.

A lisztet és a paprikás-lisztet egy tálban alaposan elkeverjük.  A már előre előkészített halat beleforgatjuk a lisztes keverékbe, ügyelve arra, hogy mindenhol takarja.

Közben egy nagyobb méretű serpenyőben az olajat felhevítjük. Amikor már az olaj eléggé felhevült, belerakjuk a halakat. Óvatosan- vigyázva arra, hogy ne menjen szét- megforgatjuk.

Amikor a halak külsején látszik, hogy szép színt kaptak, akkor a halunk is elkészült.

Hidegen és melegen egyaránt kitűnő.

Otthon ízei Otthon ízei

Ropogós bacon réteg. Omlós, puha töltelék.

Az édesburgonya krémes állaga nagyon jól harmonizál a sajtok összességével és a friss zöldségekkel a tetején.

Az egyik kedvenc paradicsomos ételünk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..