Instagram

Follow Me!

A sör átpuhítja a húst, és ropogóssá teszi a külsejét. Szinte zsiradék nélkül készül el a húsunk.

Hozzávalók 4 főre:

  • 4 db egész csirkecomb
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint fokhagyma
  • 3-4 dl sör

Elkészítés:

A csirkecombot megtisztítjuk, sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel megszórjuk, fokhagymával ízesítjük.

Egy tepsit vékonyan kivajazunk és belefektetjük a csirkecombokat.

Ráöntjük a sört, alufóliával letakarjuk.

Előmelegített sütőbe helyezzük, 170°-ra.

A fólia alatt puhára sütjük körülbelül 30-40 perc alatt.

Ha megpuhult levesszük róla a fóliát, leöntjük a sört és megpirítjuk a húsokat.

Köretként krokettet, vagy krémsajtos paprikát készíthetünk.

Otthon ízei Otthon ízei

Bacon, gomba, sajt, tejföl, fokhagyma….

Omlós csirkemell ropogós bacon kabáttal.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..