Anyukám mindig ezt a finom reggelit készítette nekem, amikor valami különlegesre vágytam és nem tudtam, hogy mit egyek. Azóta is nagyon szeretem.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 30 perc
Összesen: 50 perc
Adag: 2

Hozzávalók:

  • 4 db főttkrumpli
  • 4 db tojás
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • zsiradék
  • 5 dkg reszelt sajt
  • 1 szelet füstölt szalonna

Elkészítés:

  • A krumplikat puhára főzzük.  A szalonnát apró kockára vágjuk és egy kis zsiradékon megfuttatjuk.
  • A puhára főzött krumplit felkarikázzuk és a szalonnás zsiradékba beleforgatjuk, és jól lesütjük.
  • Ételízesítővel, borssal ízesítjük. Ráütjük a 4 tojást és megsütjük.
  • Reszelt sajttal megszórjuk és forrón fogyasztjuk.

Fanni Fanni

Egyszerű, gyorsan elkészíthető és finom. Vendégvárónak is kiváló.

A Kolbászáruháztól kapott Kisasszondi füstölt sajt ihlette a receptet. Érdemes kipróbálni.

Ropogós bundás csirkeszárny, és a sült hagyma, apukám specialitása, aminek sosem tudok ellenállni.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .