Instagram

Follow Me!

Levesbetét, egy kicsit másképp. Ropogós sajt, puha sonka/bacon kockák.

Hozzávalók 6 koronghoz:

  • 5-6 dkg sonka/bacon
  • 3 dkg trappista
  • 3 dkg füstölt sajt
  • 1 kocka vaj

Elkészítés:

A sonkát apró kockára vágjuk, a sajtokat lereszeljük, a vajat megolvasztjuk.

A hozzávalókat egy tálban összekeverjük és kis golyókat formálunk belőle.

Sütőpapírral bélelt tepsibe helyezzük, és egy kanál segítségével egy kicsit kilapítjuk. (Ne ijedjünk meg, ha picit szétesik, az olvadó sajt úgyis összefogja)

Tipp: egymástól távolabb helyezzük őket, hogy tudjanak terülni.

Előmelegített sütőben, 180°-on ropogósra sütjük őket.

Elsősorban krémlevesekhez kínáljuk.

Otthon ízei Otthon ízei
Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..