Instagram

Follow Me!

Hozzávalók:

  • 3-4 db nagyobb batáta
  • zsiradék (vaj)
  • ízlés szerint só
  • 30 dkg reszelt trappista sajt

Elkészítés:

A batátát meghámozzuk, és ízlés szerinti szeletekre/kockára vágjuk.

Egy tepsit vajjal kikenünk és belehalmozzuk a batátát. Egy picit megsózzuk.

Fólia alatt, 170°-on, körülbelül 30-35 perc alatt megpuhítjuk.

Ha megpuhult, akkor levesszük a fóliát, rászórjuk a sajtot és megpirítjuk.

Otthon ízei Otthon ízei

Kellően lágy és krémes köret, elsősorban sültekhez.

Gyors, könnyű nyári étel, az egyik kedvenc vacsoránk, amit szívesen fogyasztunk a kertben ücsörögve nyári estéken.

Kiadós köret, amely nem csak sültekhez, hanem ragukhoz is kiváló.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..