Instagram

Follow Me!

Különleges ízével köretként a legegyszerűbb húst is nagyszerűvé varázsolja.

Hozzávalók:

  • 3-4 db nagyobb batáta
  • zsiradék (vaj)
  • ízlés szerint só
  • 30 dkg reszelt trappista sajt

Elkészítés:

A batátát meghámozzuk, és ízlés szerinti szeletekre/kockára vágjuk.

Egy tepsit vajjal kikenünk és belehalmozzuk a batátát. Egy picit megsózzuk.

Fólia alatt, 170°-on, körülbelül 30-35 perc alatt megpuhítjuk.

Ha megpuhult, akkor levesszük a fóliát, rászórjuk a sajtot és megpirítjuk.

Otthon ízei Otthon ízei

Sajtosan krémes, kellően roppanó zöldségek és ropogós sajtsapka.

A mozzarella és a paradicsom együttese nagyon jól harmonizál, amely megmutatkozik ebben a levesben is.

Napjainkban igen közkedvelt köret az édesburgonya. Ez a változat egy igen dekoratív, és nagyon finom kiegészítője lehet bármely ételnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..