Instagram

Follow Me!

Krémes, pikáns és nagyon sajtos.

Hozzávalók:

  • 10 dkg  trappsita sajt
  • 5 dkg parmezán sajt
  • 5 dkg vörös cheddar sajt
  • 5 dkg mozzarella
  • 5 dkg Pannónia sajt
  • 3-4 dl főző tejszín
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint bors
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint friss szerecsendió

Elkészítés:

A tejszínt egy lábasba feltesszük forralni, a sajtokat lereszeljük.

Mikor a tejszín forrni kezd a sajtokat beletesszük és jól összekeverjük, míg fel nem olvad. Sóval, borssal, ételízesítővel és szerecsendióval ízesítjük.

Otthon ízei Otthon ízei

A legtöbb ételhez tökéletesen passzoló mártások egyike.

Egy selymes, ízes mártás húsok mellé.

A mexikói konyhák elengedhetetlen fogása, azték eredetű étel: avokádókrém.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..