Instagram

Follow Me!

Kiváló köret, szinte bármilyen hús mellé, hidegen és melegen is egyaránt fogyasztható.

Hozzávalók 4 főre:

  • 6 db közepes méretű fehér paprika
  • 4 db tömlős krémsajt (natúr vagy tejszínes)
  • 1 doboz feta sajt ( én a Presidentet ajánlom)
  • 20 dkg bacon (szeletelve)
  •  1 kocka vaj

Elkészítés:

A paprikákat megmossuk, félbevágjuk, kimagozzuk.

A csumáját nem vágjuk ki, hiszen a töltésnél szükségünk lesz rá, hogy ne folyjon ki belőle a krémsajt.

A félbevágott paprikákat színültig megtöltjük a krémsajttal,  és a fetasajtból 2-3 kockát nyomkodunk bele.

A töltés után baconbe tekerjük, és kivajazott tepsibe helyezzük.

Előmelegített sütőben körülbelül 20-30 perc alatt, 180°-on légkeverésen vagy grillen arany-barnára pirítjuk.

Tipp: ha a félbevágott paprikákat sütés előtt serpenyőben egy pici olíva olajon megpirítjuk, azzal fokozhatjuk az ízhatást.

Otthon ízei Otthon ízei

Az igazán finom vadas elmaradhatatlan kiegészítője.

Kiváló helyettesítője lehet a krumplipürének. Kellemes, lágy ízvilág, és nem utolsó sorban sokkal egészségesebb.

Sokak kedvence, amely a legtöbb mártás köreteként megállja a helyét.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..