Instagram

Follow Me!

Egyszerű és nagyszerű.

Hozzávalók 4 főre:

  • 8 szelet csirkemell
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint mustár
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint zúzott fokhagyma
  • 2 evőkanál olíva olaj
  • grillserpenyő (opcionális)

Elkészítés:

A  húst előkészítjük. Ha szükséges kifilézzük, szeletekre vágjuk és megmossuk.

Ízlés szerint fűszerezzük sóval, borssal, ételízesítővel, zúzott fokhagymával és mustárral.

Az olíva olajat a grillserpenyőben felhevítjük, belefektetjük a csirkemell szeleteket és megsütjük.

Hozzá kukoricás rizst és rukkolás salátát készítünk.

Otthon ízei Otthon ízei

A Kolbászáruháztól kapott Kisasszondi füstölt sajt ihlette a receptet. Érdemes kipróbálni.

Különleges ízvilágot ad a füstölt kolbász és a füstölt szalonna a csirkemellnek.

A sör átpuhítja a húst, és ropogóssá teszi a külsejét. Szinte zsiradék nélkül készül el a húsunk.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..