Instagram

Follow Me!

Hozzávalók 1 pizzához:

A tésztához:
  • 15 dkg liszt ( kb. 10 evőkanál)
  •  2 db közepes méretű tojás
  • 1 teáskanál só
  • 4 evőkanál tejföl
  • 4 evőkanál kefir
A feltét:
  • paradicsomos alap, pizza krém esetleg fokhagymás tejföl
  • 4 szelet sonka
  • 1 fej lilahagyma
  • 1 db friss paradicsom
  • 15 dkg sajt
  • 5-6 szelet paprikás szalámi
  • pár karika füstölt kolbász
A sütéshez:
  • 2-3 evőkanál olíva olaj

Elkészítés:

A lisztet egy tálba szitálom, hozzáadom a tojást, a sót, a 4 evőkanál tejfölt és a 4 evőkanál kefirt. Jól kikeverem.

Egy serpenyőben felhevítem az olíva olajat, beleteszem a tésztát. Megkenem a pizza krémmel, ráhalmozom sonkát, hagymát, kolbászt, paradicsomot, paprikás szalámit és vastagon megszóróm sajttal.

Fedővel lefedve 15 perc alatt, közepes lángon megsütjük.

Tipp: forrón az igazi.

Otthon ízei Otthon ízei

Aszalt paradicsomos szósz, lehelet vékony spanyol sonka, rukkola és parmezán darabok.

Nem egy egyszerű recept, de megéri!

Falatnyi pizzák, falatnyi élvezet.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..