Egy egyszerű pirítósból akár a hét legjobb reggelijét készíthetjük el.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 0 perc
Összesen: 20 perc
Adag: 1

Hozzávalók:

  • 2 db toast kenyér
  • 2 db lap cheddar sajt
  • rukkola
  • 1 db paprika
  • 5 - 6 kocka házi füstölésű sertés sonka
  • 1 ek. olíva olaj
  • pici ételízesítő

Elkészítés:

  • A kenyereket egy kenyérpirító segítségével ízlés szerint megpirítjuk.
  • A frissen pirult kenyereket vékonyan megkenjük vajjal, ráfektetjük a lapsajtot. A sonkakockákat egy picit megpirítjuk, és a szendvicsre halmozzuk. Ízlés szerint rukkolával ízesítjük.
  • A paprikát félbevágjuk, kimagozzuk. Egy serpenyőben olajat hevítünk, amiben a paprikát jól megsütjük. Egy pici ételízesítővel ízesíthetjük. Miután megpirult a szendvicsre helyezzük.
  • Melegen fogyasztjuk.

Megjegyzés:

Kenyérpirító hiányában a sütő is megfelelő megoldás lehet.

Fanni Fanni

Egy különlegesebb melegszendvics, arra az esetre, ha már unjuk a sonkás-májkrémes változatot.

Valami melegre, krémesre és sajtosra vágytunk. Reggelire, vacsorára,de akár ebédre is tökéletes választás lehet.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .