Instagram

Follow Me!

Hozzávalók:

  • 2 db közepes méretű cukkíni
  • 2 üveg vörös pesztó
  • 10 dkg parmezán sajt
  • 1-2 kocka vaj
  • 10 dkg mozzarella sajt
  • 1 csomag tészta ( 450g ) /spagetti/

Elkészítés:

A tésztát lobogó, sós vízben egy csepp zsiradék hozzáadásával készre főzzük, majd leszűrjük.

A cukkínit zsülienre vágjuk és egy kevés zsiradékon lepirítjuk. Hozzáadjuk a pesztót, a reszelt sajtokat és jól összekeverjük.

Ha kész van a mártásunk, akkor a tésztára porítjuk és összeforgatjuk, hogy a tésztát mindenhol érje a szósz.

Otthon ízei Otthon ízei

Nem olajos, nem zsíros. Kívül kérges, belül pedig puha és omlós.

Roppanós zöldségek, krémes szósz, olvadó sajt- ellenállhatatlan ízharmónia.

Felhasználási ötlet, a tökkel készült ételek kedvelőinek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..