Instagram

Follow Me!

Omlós csirkemell ropogós bacon kabáttal.

Hozzávalók 4 főre:

  • 1 kg csirkemell
  • 20 dkg bacon
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő
  • ízlés szerint zúzott fokhagyma

Elkészítés:

A csirkemellet előkészítjük. Ha csontos kifilézzük és megmossuk. A bőrt eltávolítjuk. Kisebb, vastagabb szeletekre vágjuk.

Sózzuk, borsozzuk, ételízesítővel meghintjük és zúzott fokhagymával kenjük meg. Baconbe göngyöljük.

A tepsit zsiradékkal kikenjük, belefektetjük a húsokat.

Előmelegített sütőben, 170°-on , fólia alatt körülbelül 20 percig elősütjük, majd  fólia nélkül megpirítjuk.

Hozzá sajtmártást készítünk.

Otthon ízei Otthon ízei

Nagyon szeretjük a kínai ízvilágú ételeket, azonban kevés helyen lehet hozzájutni olyanhoz, ami igazán finom. Ezért készült most ez a számunkra tökéletes itthoni változat.

Anyukám mindig ezt a finom reggelit készítette nekem, amikor valami különlegesre vágytam és nem tudtam, hogy mit egyek. Azóta is nagyon szeretem.

Egy egyszerű rántott húsnak tűnik, de annál mégis sokkal több.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..