Egy újabb felhasználási mód a májas ételek rajongóinak.

Előkészület: 20 perc
Főzés/Sütés: 30 perc
Összesen: 50 perc
Adag: 4

Hozzávalók:

  • 16 dkg szív nélküli csirkemáj
  • 16 szelet bacon
  • 1 - 2 fej vöröshagyma
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő

Elkészítés:

  • A májakat megmossuk, baconbe tekerjük. A hagymákat karikára vágjuk, a máj és a szalonna közé tesszük.
  • Egy zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük őket, A maradék hagymát a tetejére karikázzuk.
  • Megszórjuk egy picit borssal és ételízesítővel.
  • Fóliával lefedjük és előmelegített sütőbe tesszük, 170°-on.
  • A fólia alatt a májat puhára sütjük. A fólia levétele után a bacont megpirítjuk.

Fanni Fanni

Omlós csirkemell ropogós bacon kabáttal.

Sajtkrémes bundában sült hús, amely kívül picit roppan, de belül omlós, puha hús lapul.

Egy egyszerű rántott húsnak tűnik, de annál mégis sokkal több.

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük

Recept értékelése




Ez az oldal az Akismet szolgáltatást használja a spam csökkentésére. Ismerje meg a hozzászólás adatainak feldolgozását .