Instagram

Follow Me!

Egy újabb felhasználási mód a májas ételek rajongóinak.

Hozzávalók 4 főre:

  • 16 db szív nélküli csirkemáj
  • 16 szelet bacon
  • 1-2 fej nagyobb vöröshagyma
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő

Elkészítés:

A májakat megmossuk, baconbe tekerjük. A hagymákat karikára vágjuk, a máj és a szalonna közé tesszük.

Egy zsiradékkal kikent tepsibe fektetjük őket, A maradék hagymát a tetejére karikázzuk.

Megszórjuk egy picit borssal és ételízesítővel.

Fóliával lefedjük és előmelegített sütőbe tesszük, 170°-on.

A fólia alatt a májat puhára sütjük. A fólia levétele után a bacont megpirítjuk.

Otthon ízei Otthon ízei

A megfuttatott hagyma egy érdekes ízvilágot ad neki.

Ropogósra sütött szezonális grillcsirkecomb- az egyik kedvencünk.

Különleges ízvilágot ad a füstölt kolbász és a füstölt szalonna a csirkemellnek.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..