Instagram

Follow Me!

Hozzávalók:

  • 25 dkg túró
  • 330 g  (1 nagy pohár) tejföl
  • 1 közepes fej hagyma
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint őrölt piros paprika

Elkészítés:

A túrót egy tálba tesszük, és egy villa segítségével jól összetörjük. Hozzákeverjük a tejfölt, hogy krémes, lágy állagú masszát kapjunk.

A hagymát apró kockákra vágjuk és beleforgatjuk.

Ízlés szerint ízesítjük sóval és őrölt pirospaprikával.

Állni hagyjuk, ha összeértek az ízek pirítóssal fogyasztjuk.

 

Otthon ízei Otthon ízei

Krémes, pikáns és nagyon sajtos.

Előszeretettel fogyasztjuk mártásként a legtöbb húshoz.

A kerti grillezések elmaradhatatlan kelléke.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..