Instagram

Follow Me!

Hozzávalók:

  • 25 dkg túró
  • 330 g  (1 nagy pohár) tejföl
  • 1 közepes fej hagyma
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint őrölt piros paprika

Elkészítés:

A túrót egy tálba tesszük, és egy villa segítségével jól összetörjük. Hozzákeverjük a tejfölt, hogy krémes, lágy állagú masszát kapjunk.

A hagymát apró kockákra vágjuk és beleforgatjuk.

Ízlés szerint ízesítjük sóval és őrölt pirospaprikával.

Állni hagyjuk, ha összeértek az ízek pirítóssal fogyasztjuk.

 

Otthon ízei Otthon ízei

A legtöbb ételhez tökéletesen passzoló mártások egyike.

Elsősorban leveshúshoz szoktuk fogyasztani.

A mexikói konyhák elengedhetetlen fogása, azték eredetű étel: avokádókrém.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..