Instagram

Follow Me!

Hozzávalók:

  • 0,5 dl ízlés szerinti szörp
  • 2 dl víz
  • 15 g zselatin

Elkészítés:

A szörpöt feloldjuk a vízzel, hozzákeverjük a zselatint és egy fazékba tesszük.

Lassú tűzön folyamatos kevergetés mellett összeforraljuk.

Ha hab keletkezik, akkor lehabozzuk.

Ízlés szerinti formába tesszük. Erre tökéletes lehet akár egy jégkocka tartó is. Én egy lapos, peremes tálcában készítettem el, utána vágtam ízlés szerinti darabokra.

Hűtőben tároljuk, 3-4 óra pihenés után fogyasztjuk.

Otthon ízei Otthon ízei

Kiváló másodikféle lehet, egy tartalmas levest követően.

Egy kókuszlisztes finomság a sok közül.

A kedvenc süteményeim egyike, ami elengedhetetlen volt a régi lakodalmak süteményei közül.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..