Instagram

Follow Me!

A padlizsános ételek kedvelőinek.

Hozzávalók 4 főre:

  • 2-3 közepes méretű padlizsán
  • ízlés szerint só
  • ízlés szerint őrölt fekete bors
  • ízlés szerint ételízesítő
  • 2 evőkanál olíva olaj
  • 1 kisebb doboz fetasajt (ízlés szerint)

Elkészítés:

A padlizsánokat megmossuk, apró (ízlés szerinti) kockára vágjuk.

A  2 evőkanál olíva olajat egy serpenyőben felhevítjük, és hozzáadjuk az apróra vágott padlizsánt.

Sóval, borssal és ételízesítővel ízesítjük, majd pirosra sütjük.

Sütés után még forrón hozzákeverjük a kockára vágott feta sajtot és köretként fogyasztjuk.

Otthon ízei Otthon ízei

Nem olajos, nem zsíros. Kívül kérges, belül pedig puha és omlós.

Sokak kedvence, amely a legtöbb mártás köreteként megállja a helyét.

Mi mindig fokhagymásan készítjük a krumplipürét. Feldobja az ízét, és mennyei az illata.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..