Instagram

Follow Me!

Ropogtatni való az édesszájúaknak, de süteményekbe is kiváló színfolt lehet.

Hozzávalók:

  • 15 dkg cukor
  • 1 marék aprított dió

Elkészítés:

A diót felaprítjuk. A 15 dkg cukrot egy serpenyőben közepes lángon felhevítjük, majd mikor felolvadt hozzákeverjük az 1 marék aprított diót. Jól összeforgatjuk.

Olajazott alufóliára tesszük és kihűtjük.

Ha kihűlt, akkor egy klopfoló segítségével ízlés szerinti méretűre törjük.

Magában is kiváló ropogtatni való, viszont én a grillázs szelet elkészítéséhez használtam.

Otthon ízei Otthon ízei

Könnyű, foszlós tészta, ropogós cukros-fahéjas réteg, manduladarabok.

Egyszerű és nagyszerű desszert, nem csak az egészséges ételek kedvelőinek.

Kívül ropog, belül folyik az almás töltelék. Tökéletes kiegészítője lehet egy beszélgetős délutánnak.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..