Instagram

Follow Me!

Ropogtatni való az édesszájúaknak, de süteményekbe is kiváló színfolt lehet.

Hozzávalók:

  • 15 dkg cukor
  • 1 marék aprított dió

Elkészítés:

A diót felaprítjuk. A 15 dkg cukrot egy serpenyőben közepes lángon felhevítjük, majd mikor felolvadt hozzákeverjük az 1 marék aprított diót. Jól összeforgatjuk.

Olajazott alufóliára tesszük és kihűtjük.

Ha kihűlt, akkor egy klopfoló segítségével ízlés szerinti méretűre törjük.

Magában is kiváló ropogtatni való, viszont én a grillázs szelet elkészítéséhez használtam.

Otthon ízei Otthon ízei

Éppen annyira puha, és omlós, mint amennyire egy keksznek annak kell lennie.

Anyukám specialitása a sajttorta. Ezek közül az egyik kedvencünk az epres változat.

Igazi vitamindús őszi csemege, egy nagyon régi magyar édesség, sok jótékony hatással.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..