Instagram

Follow Me!

Roppannak a magvak, pirult a grillsajt, puha a cukkini, ízletes a hagyma.

Hozzávalók:

  • 1 Hajdu grillsajt
  • 2 közepes méretű cukkini
  • 2 közepes fej lila hagyma
  • 1 marék hántolt, natúr napraforgómag
  • ízlés szerint só (opcionális)
  • ízlés szerint őrölt fekete bors (opcionális)
  • 2 evőkanál olíva olaj

Elkészítés:

A cukkinit megmossuk és ízlés szerinti kockára vágjuk, így járunk el a hagymával is.

Hasonló méretűre felaprítjuk a grillsajtot.

Az olíva olajat egy wokban felhevítjük, hozzáadjuk a cukkinit, a hagymát, a sajtot és a napraforgómagot.

Jól összesütjük, amíg a sajtok meg nem pirulnak, illetve a cukkini meg nem puhul.

Igény szerint sóval, borssal ízesíthetjük, de akár el is hagyható.

Elsősorban köretként fogyasztjuk, de önálló ételként is megállja a helyét akár egy zöldsaláta mellett.

Otthon ízei Otthon ízei

Kezdetben nem kedveltem a spenótot, mint olyat, viszont ez a tészta egy életre megszerettette velem.

Egyszerű rizsköret ragukhoz és sült húsokhoz egyaránt.

Kiváló köret, szinte bármilyen hús mellé, hidegen és melegen is egyaránt fogyasztható.

Vélemény, hozzászólás?

Az email címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöljük.

Ez a weboldal az Akismet szolgáltatását használja a spam kiszűrésére. Tudjunk meg többet arról, hogyan dolgozzák fel a hozzászólásunk adatait..